Légkezelők

Egészségünk szempontjából elengedhetetlen a friss levegő. A szellőztetés legegyszerűbb módja az ablaknyitás, amely ugyan egyszerű megoldás, de számos hátránya is van. Ma már komfortos szellőztető rendszerek biztosítják az elhasznált és a friss levegő egyenletes cseréjét.

Egészségünk szempontjából elengedhetetlen a friss levegő. A szellőztetés legegyszerűbb módja az ablaknyitás, amely ugyan egyszerű megoldás, de számos hátránya is van.

Ma már komfortos szellőztető rendszerek biztosítják az elhasznált és a friss levegő egyenletes cseréjét.

A légkezelő berendezések ideális megoldást kínálnak olyan épületek, irodaházak, bevásárló- és sportlétesítmények, éttermek, szállodák stb. esetén, ahol a zajforrások vagy a szálló por miatt az ablakokat inkább zárva tartják. A légkezelők elősegítik a dolgozók, ill. pihenni vagy szórakozni vágyók jó közérzetét és gondoskodnak az ingatlan értékének megőrzéséről is. Ezeken felül a kivezetett levegőből történő hővisszanyerésnek köszönhetően a berendezések nem csak megfelelő mennyiségű friss levegőt, hanem az évszaktól függően előhűtött vagy előmelegített levegőt biztosítanak. A légkezelő rendszerek optimális megoldást nyújtanak a komfortos, egészséges és energiahatékony helyiségklíma megteremtésére.