Partnereink

Partnereink Listája

Capstone Turbine Corporation
Devatec
Ebara
Energie Transfert Thermique
Jacir
Janka
Mammoth
Maya Yazaki
Samsung
Smardt
Thermocold
World Energy Europe
Capstone Turbine Corporation
Devatec
Ebara
Energie Transfert Thermique
Jacir
Janka
Mammoth
Maya Yazaki
Samsung
Smardt
Thermocold
World Energy Europe
Capstone Turbine Corporation
Devatec
Ebara
Energie Transfert Thermique
Jacir
Janka
Mammoth
Maya Yazaki
Samsung
Smardt
Thermocold
World Energy Europe

Capstone Turbine Corporation

Capstone Turbine Corporation
A Capstone Turbine Corporationt 1988-ban Kaliforniában (USA) alapították és a világ egyik vezető gázturbina gyártója. Alacsony károsanyag kibocsátású mikroturbina rendszereket fejleszt, gyárt, értékesít és szervizel. A fejlett tervezés és a több mint 100 szabadalom a Capstone mikroturbinákat a saját osztályába emeli. Az aero-alapú turbinás motor, a mágneses generátor, a fejlett teljesítményelektronika és a szabadalmaztatott légcsapágy-technológia integrálásával a Capstone mikroturbinák ideális megoldást jelentenek a mai elosztott energiaszükségletek kielégítésére.

További termékinformációkat, termékismertetőket, technikai és műszaki leírásokata Capstone Turbine Corporation hivatalos weboldalán talál.

Devatec

Devatec
Az 5 kontinens több, mint 60 országban jelenlévő francia Devatec cég a légnedvesítés területén szerzett több mint 30 éves tapasztalatával teljeskörű megoldást nyújt ügyfelei részére. A cég elismerten megbízható és műszakilag magas szintet képviselő termékei tökéletes megoldást jelentenek bármely légnedvesítéssel kapcsolatosproblémára.

További termékinformációkat, termékismertetőket, technikai és műszaki leírásokata Devatec hivatalos weboldalán talál.

Ebara

Ebara
A japán Ebara Corporation évi több mint 5 milliárd USD forgalommal egyike a szigetország meghatározó ipari óriásainak. A forgalom körülbelül felét a vízgépészeti berendezéseket és rendszereket gyártó részlegek adják. Az elsősorban víz környezetvédelmi technológiákat előállító gyáregységek, valamint a mikroelektronikai gyártó berendezéseket előállító részlegek adják a gyártási volumen többi részét. A kutatás - fejlesztésre fordított jelentős összegek miatt is az Ebara abszorpciós hűtőgépei az iparág technológiai csúcsát képviselik. A 250 kW-tól 9 MW-ig terjedő egységteljesítményű berendezések abszolút környezetbarát és energiatakarékos üzeműek, és az igen kevés mozgó alkatrésznek köszönhetően kiemelkedő üzembiztonság mellett állítanak elő hűtőenergiát. Telepítésük különösen azon területeken térül meg gyorsan, ahol korlátozottan állnak rendelkezésre a villamos-, és egyéb energiaforrások. Alkalmazásuk nagy teljesítményű (800 kW felett) fűtési, hűtési igények kielégítése esetén is ajánlott,szintén kedvezőbb megtérülési idő miatt. Különösen alkalmas gázmotoros blokkerőművekkel együtt való telepítésre.Üzemeltetési költsége jelentősen alacsonyabb a hagyományos folyadékhűtőkkel szemben. Az üzembiztos és energiatakarékos működés egyik feltétele Magyarországon a Regale Energy Zrt. szervizrészlegének Japánban kiképzett szerelői állománya.

További termékinformációkat, termékismertetőket, technikai és műszaki leírásokataz Ebara hivatalos weboldalán talál.

Energie Transfert Thermique

Energie Transfert Thermique
Az 1979-ben alapított francia Energie Transfert Thermique (ETT) magas minőségű és innovatív roof-top berendezéseket nyújt ügyfelei részére. A személyre szabott energiavisszanyerő levegőkezelő rendszerek tervezésének és a nagy energiateljesítményű hőszivattyúk gyártásának specialistája.

További termékinformációkat, termékismertetőket, technikai és műszaki leírásokataz Energie Transfert Thermique hivatalos weboldalán talál.

Géothermik

A Géothermik széles skáláját kínálja avíz-víz hőszivattyú termékeknek. Franciaországban az európai szabványok szerint szerelnek össze minden megtervezett gépet.

További termékinformációkat, termékismertetőket, technikai és műszaki leírásokata Géothermik hivatalos weboldalán talál.

Jacir

Jacir
Az elmúlt 40 év során a termodinamikában és anyagtechnológiában szerzett tapasztalatait felhasználva a francia Jacir magas minőségű, igényes hűtőtornyok széles választékát nyújtja ügyfelei részére ipari valamint komfort célokra (nyitott, zárt, hibrid hűtőtornyok, adiabatikus hűtők). Az evaporatív és adiabatikus hűtés ipari innovációja terén európai vezetőként elismert 65 000 berendezést telepítettek világszerte, és 20 000 ügyfél újította meg a JACIR iránti bizalmát.

További termékinformációkat, termékismertetőket, technikai és műszaki leírásokata Jacir hivatalos weboldalán talál.

Janka

Janka
1998-ban a LENNOX amerikai multinacionális holding csatlakozott a JANKA-hoz, amely cégein belül fejlesztette a céget. Újabb változás 2009-ben történt, amikor az indiai LLOYD ELECTRIC AND ENGINEERING Ltd. cég lett a cég tulajdonosa. 2018-ban a JANKA ismét cseh cég lett. A JANKA Radotín megalakulása óta megőrizte eredeti fókuszát az ipari, kereskedelmi és energetikai alkalmazásokhoz szükséges klíma- és klímaberendezések fejlesztésére és gyártására, valamint radiálventilátorok saját gyártására és egyedi ipari hűtésre speciális technológiákhoz.

További termékinformációkat, termékismertetőket, technikai és műszaki leírásokata Janka hivatalos weboldalán talál.

Mammoth

Mammoth
A Mammoth vállalat székhelye Minnesota, USA, mely 1935-ben alakult és része a CES (Commercial Environment Systems) vállalatcsoportnak. A Mammoth vállalat víz-levegő valamint víz-víz rendszerű hőszivattyúkat gyárt vízszintes és függőleges kivitelben, kis teljesítményektől, kialakítástól függően MW-os teljesítményekig. Az amerikai Mammoth vállalat 75 évet is meghaladó tapasztalatával a jó hírnevű épületgépészeti gyártók közé tartozik. A cég filozófiája, hogy a minőséget, az energiatakarékosságot és a hatékonyságot mindennél előbbrevalónak tartja. A gyártást szigorú minőség-ellenőrzés követi, a mind kevesebb gyártási hiba érdekében. A fokozott környezetvédelem is egyre fontosabb szerepet tölt be a vállalat életében. A cég víz-levegő hőszivattyúkat, fan-coilokat, légkezelőket, energetikai rendszerek et állít elő. Cégünk elsősorban a hőszivattyús rendszereket forgalmazza a magyar piacon. A hőszivattyúk beépíthetőek mind vízszintesen, mind függőlegesen, valamint lehetőség van parapetes és álmennyezeti beépítésre is egyaránt. Az üzembiztos és energiatakarékos működést cégünk szervizrészlege biztosítja Magyarországon. A szervizszolgálat meghibásodás esetén négy órán belül megkezdi a hiba elhárítását. A szolgáltatás magában foglalja a legfontosabb alkatrészek raktárról való szállítását is.

További termékinformációkat, termékismertetőket, technikai és műszaki leírásokata Mammoth hivatalos weboldalán talál.

Maya Yazaki

Maya Yazaki
Az abszorpciós hűtőgépek tervezésében és gyártásában szerzett több, mint 40 év tapasztalattal, a japán YAZAKI-t legtöbbször az abszorpciós hűtés úttörőjének is nevezik. A cég fő célja, hogy ügyfeleinek olyan megbízható és innovatív termékeket biztosítson, melyek segítenek a növekvő energiárakból származó költségek csökkentésében, mindemellett növelik az épületek energiahatékonyságát is. Ma, jóval több, mint 250,000 YAZAKI berendezés működik világszerte, egyedül az EU-ban több, mint 2,000. Ez a YAZAKI-t piacvezetővé teszi a nem-CFC alapú légkondícionálás területén. A berendezések teljesítménye 17.5 kW-tól egészen 700 kW-ig terjed, olyan projektcélokra, mint irodák, hotelek, kórházak és ipari létesítmények.A környezet védelme alapvető fontosságú a YAZAKI számára. Ebből és az erős japán vállalati kultúrából következően a YAZAKI volt az első olyan cég, mely fejlesztéseket hajtott végre a csökkentett CO2 kibocsátású fűtési és hűtési rendszerek érdekében. A cég büszke rá, hogy 1974-ben, Japánban elsőként tervezett és kivitelezett szolár hűtésű épületet. Globális vállalatként, de japán kulturális hagyományokkal és értékekkel, a Yazaki nem csak megbízható partnere ügyfeleinek, hanem támogatója a környezeti fenntarthatóságnak az egész világon.

További termékinformációkat, termékismertetőket, technikai és műszaki leírásokata Maya Yazaki hivatalos weboldalán talál.

Samsung

Samsung
A Samsung minden tevékenységét áthatja a környezetvédelmi felelősségvállalás a prémiumkategóriás, környezetbarát klímarendszerek gyártására való törekvés során. A Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. mindent megtesz annak érdekében, hogy csökkentse minden termékének ökológiai lábnyomát, ezért részt vállal a különféle európai kezdeményezésekben, mint például az EPEE (Európai Partnerség az Energiáért és a Környezetért) és az EHPA (Európai Hőszivattyú Szövetség).

További termékinformációkat, termékismertetőket, technikai és műszaki leírásokata Samsung hivatalos weboldalán talál.

Smardt

Smardt
A Smardt, a világ vezető vállalata a legátfogóbb és legtestreszabhatóbb levegő-, víz- és párolgáshűtéses, olajmentes hűtőberendezéseket kínálja Önnek. A fejlett funkciók és az egyedi tervezés lehetővé teszi számunkra, hogy olajmentes hűtőinket minden iparági és létesítményi igényhez igazítsuk és optimalizáljuk. Így Ön és ügyfelei produktívak, biztonságosak és kényelmesek maradhatnak.

További termékinformációkat, termékismertetőket, technikai és műszaki leírásokata Smardt hivatalos weboldalán talál.

Thermocold

Thermocold
A Themocold vállalat klímaberendezések tervezésére és gyártására szakosodott. Termékei a legmagasabb színvonalú újítást, minőséget és szolgáltatást jelentik. Ezért lehet a HVAC ágazat szakszolgáltatóinak ideális üzleti partnere. A Thermocold növekedése és fejlődése során számos beruházása és projektje révén vált a nemzetközi piacon is az egyik vezető szereplővé. Újításaik folyamatosan követték a piacok és a vásárlói igények alakulását, különösképpen a legmodernebb Green Building előírásoknak megfelelő, nagyteljesítményű berendezések és rendszerek kínálatával. A Thermocold hivatása az életminőség javítása a közösségi, lakó- és szolgáltató épületekben a minden speciális igényt kielégítő klímatechnikai termékeket, rendszereket és szolgáltatásokat tartalmazó kínálatuk révén.

További termékinformációkat, termékismertetőket, technikai és műszaki leírásokata Thermocold hivatalos weboldalán talál.

World Energy Europe

World Energy Europe
A World Energy Europe vállalat 2004-ben alakult, abszorpciós gépeket, berendezéseket fejleszt, gyárt és értékesít. Fontosabb termékei: melegvízüzemű abszorpciós folyadékhűtők és direkt füstgázos abszorpciós folyadékhűtők. A World Energy elhivatottsága a termékek testreszabásával és a piacon még nem elérhető termékek fejlesztésével a vásárlói igények kielégítésében segítette a terjeszkedést: egy kis családi vállalkozásból, amely hazai ellátást biztosít, egy multinacionális, világszerte telepített berendezésekkel rendelkező szervezetté vált.

További termékinformációkat, termékismertetőket, technikai és műszaki leírásokata World Energy Europe hivatalos weboldalán talál.