A REGALE Misszió

Munkatársaink elhatározták, hogy a társaság működésének legfőbb célkitűzéséül a magas szakmai színvonal mellett, a vevő lehető legteljesebb megelégedésének elnyerését választják.

Társaságunk, az 1991. évi alapítást követően, három fő üzleti területet fogalmazott meg stratégiájában: az ipari klímatechnikát, a légtechnikát és ezek kivitelezése, szervizelése.

A REGALE Energy Zrt. munkatársai elhatározták, hogy a társaság működésének legfőbb célkitűzéséül a magas szakmai színvonal mellett, a vevő lehető legteljesebb megelégedésének elnyerését választják.

A Magyarországon tevékenykedő hozzávetőleg egy tucat komoly, jól felkészült, klíma-és légtechnikai berendezések forgalmazásával és szervizével foglalkozó társaságok mindegyikét nem a forgalom nagyságában, vagy a nyereség mértékében, hanem a vevőnek a szolgáltatói minőségről alkotott rangsorában akarjuk megelőzni.

1.

Teljes körű és magas színvonalú tevékenységgel, a vevői és tulajdonosi elvárásoknak megfelelve, a legjobb szolgáltatói hírnév kivívása,

2.

Egész évre szóló terv szerint folyamatosan képezzük munkatársainkat.

3.

Rendszeresen kikérjük vevőink és partnereink véleményét.

4.

Környezettudatosan végezzük mindennapi feladatainkat

5.

Rendszeresen értékeljük szerviztechnikusaink megjelenését, felkészültségét, munkájáról adott vevői véleményeket.

6.

Egységes megjelenést biztosítunk technikusainknak, és kötelezővé tettük fényképes kitűző viselését

7.

Az értékelés eredménye jelentősen befolyásolja a technikusaink elismerését.

8.

Karbantartási szerződéseinkhez tartozó klímatechnikai berendezések összes adatát kezelni képes software-t vezettünk be, mellyel minden lényeges alkatrész műszaki paramétereit, a cseréket és javításokat követni tudjuk. A rendszer gyorsabb alkatrész cserét, rövidebb javítási időt, üzembiztosabb működést jelent.

9.

Vevőinktől az első telefonhívást követően átvesszük a feladatot és maximum harminc percen belül jelentkezünk a megoldási javaslattal.

10.

Vállaljuk, hogy függetlenül szerződéseink betű szerinti értelmezésétől minden olyan munkát elvégezzünk, mely a klímatechnikai berendezés hibamentes működéséhez szükséges.