Cégbemutató

Társaságunk klímatechnikai és légtechnikai berendezések és megoldások szállítója és üzemeltetője. Magasan kvalifikált tervezői, gyártói és üzemeltetői gyakorlattal rendelkező szakembereink több, mint 20 éve állnak vevőink rendelkezésére.

Társaságunk klímatechnikai és légtechnikai berendezések és megoldások szállítója és üzemeltetője. Magasan kvalifikált tervezői, gyártói és üzemeltetői gyakorlattal rendelkező szakembereink, épületgépész mérnökök, mérnökközgazdászok, közgazdászok, többszakmás hűtőgépszerelők - komplett mérnöki és teljes körű klímatechnikai szerviz szolgáltatásokkal több, mint 20 éve állnak vevőink rendelkezésére. A REGALE Energy Zrt. jogelődje 1991-ben alakult magánvállalkozás, mely megalakulása óta egyenletesen fejlődik. Éves árbevételünk átlagosan meghaladja a 2 milliárd forintot.

Komplex szolgáltatási portfoliónk magában foglalja:

  • Felmérés
  • Gyors ajánlatadás
  • Rendszer tervezés
  • Készülék leszállítás
  • Szerelés
  • Üzembe helyezés
  • Garancia időn belüli és túli karbantartás
  • Javítási- és szervizfeladatok ellátása

Termék- és szolgáltatás felelősség biztosítással rendelkezünk.

Társaságunk kizárólagos joggal forgalmazta 1994 óta az amerikai LENNOX holding hűtő és klímatechnikai berendezéseit, forgalmazza és képviseli 1995 óta a japán EBARA Corporation csúcstechnológiát megvalósító abszorpciós hűtőberendezéseit, DECSA kiváló minőségű nyitott és zárt hűtőtornyait, MAMMOTH vállalat víz-levegő és víz-víz hőszivattyúit, valamint a közel 30 éves tapasztalattal rendelkező BINI cég fan-coiljait.

Fontosnak tartjuk a környezetvédelemmel kapcsolatos előírások betartását. Szerelőink méregkezelői valamint zöld kártyával rendelkeznek, hűtőgáz vásárlási, kezelési, tárolási és tevékenységi tisztiorvosi engedélyük van. A klímatechnikai szerviz tevékenységhez gázlefejtő készüléket használunk.

Missziónk

Társaságunk, az 1991. évi alapítást követően, három fő üzleti területet fogalmazott meg stratégiájában: az ipari klímatechnikát, a légtechnikát és ezek kivitelezése, szervizelése.

A REGALE Energy Zrt. munkatársai elhatározták, hogy a társaság működésének legfőbb célkitűzéséül a magas szakmai színvonal mellett, a vevő lehető legteljesebb megelégedésének elnyerését választják.

A Magyarországon tevékenykedő hozzávetőleg egy tucat komoly, jól felkészült, klíma-és légtechnikai berendezések forgalmazásával és szervizével foglalkozó társaságok mindegyikét nem a forgalom nagyságában, vagy a nyereség mértékében, hanem a vevőnek a szolgáltatói minőségről alkotott rangsorában akarjuk megelőzni.

További Információ

Szolgáltatásaink

Energetika

A REGALE Energy Zrt-n belül egyre kiemeltebb hangsúllyal kap szerepet az energetikai üzletág. Ez egyértelmű jelzése a piac azon törekvéseinek, melyek a környezettudatosság felé mutatnak.

Mérnökeink helyszíni felmérés után személyre szabott ajánlatot dolgoznak ki az Önök részére, testre szabottan a legmegfelelőbb és leggazdaságosabb megoldásokat kínálva.

További Információ

Kivitelezés

A REGALE Energy Zrt. 2010-ben megalakította kivitelezési osztályát, hogy ezzel is segítse azon partnerei munkáját, akik a berendezés beszállítása mellett komplett kivitelezési megoldást is keresnek.

Szakértő projektmenedzsereink a REGALE Kereskedelemmel együttműködve már a kiválasztási, tervezési szakaszban bekapcsolódnak a projektmunkába. Helyszíni felmérés után részletes és tételes árajánlatot készítenek a kivitelezési feladatról, ütemtervről.

Vállaljuk továbbá a kivitelezési feladat helyszíni lebonyolítását, anyagbeszerzést, az alvállalkozókkal és tervezőkkel történő kapcsolattartást a projekt sikeres megvalósítása érdekében.

További Információ

Szerviz

Szakszervizünk az év 365 napján, napi 24 órában az Ön rendelkezésére áll. Az egész országot lefedő szervizünk stabil beszállítói hálózattal rendelkezik.

Tevékenységünk márka függetlenül kiterjed a klímatechnikai-, légtechnikai berendezések beüzemelésére, karbantartására és szervizelésére garanciális időn belül és azon túl! Vállajuk komplex gépészeti rendszerek felügyeletét, karbantartását, szervizelését, illetve energetikai csoportunkkal együttműködve energiahatékony rendszerek telepítését, karbantartását, szervizelését!

További Információ