Szolgáltatásaink

Az év 365 napján, napi 24 órában az Ön rendelkezésére állunk.
Energetika, Kivitelezés, Szerviz.

Energetika

A REGALE Energy Zrt-n belül egyre kiemeltebb hangsúllyal kap szerepet az energetikai üzletág. Ez egyértelmű jelzése a piac azon törekvéseinek, melyek a környezettudatosság felé mutatnak.

Ez az új üzletág az elmúlt években rendkívüli sikereket jelentett és jelent cégünk számára.

Számos új terméket és megoldást kínálunk. Nem csak új beruházások esetében, hanem meglévő hűtési, fűtési, technológiai (ipari) energetikai rendszerek energiatakarékos módosításával is foglalkozunk.

A REGALE energetikus mérnökei tudástárában olyan lehetőségeket találnak, amelyek mellett nem lehet elmenni, különösen nem akkor, amikor minden cég, gyár, üzem, szálloda stb. törekszik arra, hogy csökkentse működési költségeit.

Mérnökeink helyszíni felmérés után személyre szabott ajánlatot dolgoznak ki az Önök részére, testre szabottan a legmegfelelőbb és leggazdaságosabb megoldásokat kínálva.

A teljesség igénye nélkül néhány a legfontosabb energetikai termékeink közül:

 • 1.

  meglévő hűtési, fűtési, technológiai (ipari) energetikai rendszerek energiatakarékos átalakítása

 • 2.

  napcellás rendszerek

 • 3.

  kapcsolt energiatermelés mikroturbinával

 • 4.

  abszorpciós folyadékhűtők, hűtőtornyok (napkollektoros hűtési rendszerek)

 • 5.

  talajszondás,kútvizes, levegős, hőszivattyús megoldások

Számos termékünk és megoldásunk működő rendszerként megtekinthető. A REGALE ezek teljesítményét és a valós megtakarításokat folyamatosan monitorozza. Így ajánlataink nem a szakértői becslésekre hivatkoznak, hanem valós működési költségeket alapul véve, valós/mért megtakarításból számolva hiteles és megtérülő beruházást jelentenek.

Kivitelezés

A REGALE Energy Zrt. 2010-ben megalakította kivitelezési osztályát, hogy ezzel is segítse azon partnerei munkáját, akik a berendezés beszállítása mellett komplett kivitelezési megoldást is keresnek.

Szakértő projektmenedzsereink a REGALE Kereskedelemmel együttműködve már a kiválasztási, tervezési szakaszban bekapcsolódnak a projektmunkába. Helyszíni felmérés után részletes és tételes árajánlatot készítenek a kivitelezési feladatról, ütemtervről.

Vállaljuk továbbá a kivitelezési feladat helyszíni lebonyolítását, anyagbeszerzést, az alvállalkozókkal és tervezőkkel történő kapcsolattartást a projekt sikeres megvalósítása érdekében.

A több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező REGALE sikerei rámutattak arra, hogy Partnereink megelégedésére tudjuk elvégezni a komplex kivitelezési feladatokat is.

Partnereink listája itt található.

Szerviz

Szakszervizünk az év 365 napján, napi 24 órában az Ön rendelkezésére áll. Az egész országot lefedő szervizünk stabil beszállítói hálózattal rendelkezik.

Tevékenységünk márka függetlenül kiterjed a klímatechnikai-, légtechnikai berendezések beüzemelésére, karbantartására és szervizelésére garanciális időn belül és azon túl! Vállajuk komplex gépészeti rendszerek felügyeletét, karbantartását, szervizelését, illetve energetikai csoportunkkal együttműködve energiahatékony rendszerek telepítését, karbantartását, szervizelését!

Magasan képzett technikusaink folyamatos szakmai továbbképzésben részesülnek, minden hatályos jogszabály szerinti jogosítvánnyal rendelkeznek (szakembereink a szivárgásvizsgálathoz és a hűtőközeg kezeléshez szükséges HLH minősítéssel is rendelkeznek), ügyfeleink legmagasabb szintű igényeinek figyelembe vételével!

Fő profilunk:

 • 1.

  Roof-top berendezések

 • 2.

  Folyadékhűtők

 • 3.

  Légkezelők, párásító légszárító berendezés

 • 4.

  Abszorpciós berendezés

 • 5.

  Mikro-gázturbinák

 • 6.

  Fan-coil berendezések

 • 7.

  Hőszivattyúk

 • 8.

  Szekrényklímák

 • 9.

  Egyedi szerverhűtés

 • 10.

  Hűtőtorony, szárazhűtők

 • 11.

  F-Gáz rendelet szerinti szivárgás vizsgálat

Folyamatos gyári kapcsolattartás, alkatrész ellátás és teljes körű mérnöki szolgáltatás, a megrendelő igényeire szabott karbantartási szerződés mellett ügyfeleink részére ügyeleti szolgáltatást tartunk fenn!

Megrendelőnk számára éves jelentést készítünk az általunk karbantartott berendezésekről!

Eseti, nem szerződött ügyfelek részére is állunk rendelkezésre! Tiszteljen meg bennünket bizalmával és forduljon hozzánk ajánlatkérésével!

Szerviztevékenységünkhöz egy teljesen felszerelt, minden igényt kielégítő szervizautó flotta áll rendelkezésre.

Márka független szervizként, a hazai piacon jelen lévő összes gyártó, forgalmazó berendezését javítjuk, karbantartjuk.

Referenciáink alapján látható, hogy az ország legnagyobb beruházói, felhasználói bizalommal veszik igénybe szolgáltatásainkat!

Amennyiben Önnek praktikusabb a személyes kapcsolatfelvétel kérem, forduljon kollégáinkhoz igényeinek felmérése érdekében!